Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı şehzadeler belediyesi

Özdağ; Başkan Mehmet Çerçi kazandırdıklarıyla devrim yapıyor
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin 50. Yıl Mahallesi ve Horozköy’le ilgili yapacağı yatırımları devrim niteliğinde müjdeler olarak değerlendirdi. “Yunusemre Belediyesi 1,5 yıl içerisinde Başkan Mehmet Çerçi’nin ve ekibinin gayretleriyle büyük hamleler gerçekleştirdi. Aynısını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve diğer 9 AK Partili Belediye Başkanımız Akhisar’da, Soma’da, Saruhanlı’da, Ahmetli’de, Gördes’te, Demirci’de, Köprübaşı’nda, Gölmarmara’da yapıyor Allah’ın izniyle. Yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz milletimizin hizmetkarıyız” şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediyesinin Laleli’de 6 Bin konutluk kentsel dönüşüm projesini başlattığını kaydeden Özdağ, “Laleli’de ki evler 40 yıllık evler. Manisa bir deprem bölgesi olup bu bölgedeki evler depreme dayanıksız. Isı ve güneş görme problemleri var. Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesiyle bu evleri yıkıp sağlıklı bir şekle dönüştürecek. Burada oturan vatandaşlarımızda bu sağlıklı ve ısı sorunsuz evlerde ömürlerini tamamlayacaklar” ifadesinde bulundu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise Özdağ'a sunmuş olduğu destek ve düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. 50. Yıl Mahallesine yeni bir sağlık ocağı yapılacağını kaydeden Başkan Çerçi, Mahalle sakinlerine doğalgaz sözü de verdiği konuşmasına şöyle devam etti, “Bilindiği üzere Horozköy Pazarının kurulduğu alanda bir çamlık var. Belki de 100 yıldan bu yana o arazi bomboş duruyor. Çamlığın bulunduğu araziye bir çivi dahi çakılmamış. Orası için uğraştık ve Yunusemre Belediyesi olarak mülkünü Eylül ayının sonunda aldık. O araziye düğün salonu, kadınlara yönelik kültür merkezi, gençlere spor sahası, çağımızın hastalığı obezitenin önüne geçmek için yürüyüş parkuru, jimnastik spor alanı, kafeterya, gölet, yeşil alan ne gerekiyorsa hepsi yapılacak ve tüm bunlar bir sene içerisinde tamamlanacak. 1,5 sene önce çamlığı yapacağız sözünü vermiştik şimdi inşallah bu sözümüzü yerine getireceğiz. TOKİ projesiyle Yunusemre ilçemize 5500 konut kazandıracağız ve vatandaşlarımız zorlanmadan 400- 500 TL ödeyerek ev sahibi olacaklar. 5500 konutun toplam maliyeti ise 600 Milyon TL. Yani işin özeti birileri konuşur AK Parti yapar. AK Parti olarak toplam 600 Bin konut yaptık. Biz herkesi kucaklıyoruz, memleketin geleceğine küçük değil büyük hedeflerle bakıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel