Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

 Orfeo’ya Akhisar’da Yoğun İlgi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Orfeo’nun Maceraları’ adlı tiyatro oyununu Akhisarlı çocuklarla buluşturdu. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelerde kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Akhisarlı çocukların keyifli bir hafta sonu geçirmesi amacıyla, ‘Orfeo’nun Maceraları’ adlı çocuk oyununu sahneledi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Mezunu Sabri Sür’ün yazdığı, Şehir Tiyatrosu oyuncularından Kaan Şensoy’un yönettiği oyun, Orfeo’nun çocukların kitaplarını çalıp kendileriyle oynamalarını sağlayan telefon ve tabletlere karşı çıkıyor. Kitap dostu Orfeo’nun, yanına kitapların koruyucusu Prenses Kıvırcık ve Pinokyo’yu da alarak savaş açması eğlenceli bir dille anlatılıyor.
Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyun izlemeye gelen Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri yoğun ilgi gösterdi. Oyunun ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden öğrenciler, “Oyun çok güzeldi. Çok eğlendik. Teşekkür ederiz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel