Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

 Öğrencilere Mont Ve Ayakkabı Yardımı
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bulunan Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Kurumları'nda eğitim-öğretim gören dar gelirli 81 öğrenciye, mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.
Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Okul Aile Birliği, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım töreni öncesi kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıya, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Şube Müdürleri Muzaffer Bozkurt, Yasemin Oral, AR-GE Sorumlusu Süleyman Ölmez, Sarıgöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ruhsar Açıkgöz, Hayırsever Hüseyin Gümüşlü ve eşi Aysel Gümüşlü, Okul Müdürleri Kazım Ceyhan ve Mustafa Açıkgöz ile öğretmenler katıldı. Kahvaltı programının ardından hayırseverler ve Sarıgöl SYDV tarafından alınan mont ve ayakkabılar, okulda eğitim-öğretim gören ihtiyaç sahibi 81 öğrenciye dağıtıldı. Sarıgöl Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu Müdürü Kazım Ceyhan, ’’Kahvaltıda okullarımızın sorunları ele alındı. Hayırseverlerimiz tarafından alınan mont ve ayakkabılar, Sarıgöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 81 öğrencimize verilmiştir.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel