Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Öğrenciler Kitaplarıyla Hastaneye Koştu
Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlkokulunun öğrencileri ‘Okuyan Şehir Manisa’ projesi kapsamında Manisa Devlet Hastanesinin bahçesinde kitap okudu. Kitap okuyan öğrencileri gören vatandaşlar ise meraklı gözlerle öğrencileri izledi. 
Okuyan Şehir Manisa Projesi kapsamında Gazi İlkokulu 4/L sınıfı öğrencileri ile öğretmeni Ferdağ Karagözler Manisa Devlet Hastanesinin bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Gazi İlkokulu Müdürü Mehmet Kanca, okul müdür yardımcıları, Okul Aile Birliği üyeleri ve sınıf velileri de katıldı. Öğrencileri kitap okuma etkinliğinde yalnız bırakmayan Manisa Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Zafer Ulusan, Hastane Müdürü Ercan Sözbilen, Müdür Yardımcısı Ozan Ağzıballı da projeye bahçede kitap okuyarak destek oldu.
Hastane bahçesinde kitap okuyan öğrencileri gören vatandaşlar ise minik öğrencileri meraklı bakışlarla izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel