Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Milletvekili Aydemir’den Cumhuriyet mesajı
 Uğur Aydemir mesajında şu ifadelere yer verdi: "29 Ekim 1923’de büyük uğraşlar,  çabalar, mücadeleler ve her türlü övgünün üzerinde fedakarlıklar ile bir milletin yeniden dirilişi ilan edilmiştir. 19 Mayıs ruhu ile başlanan bu şanlı yolda yakılan aydınlanma meşalesi 29 Ekim 1923’te yurda ışık saçmıştır, bizler de bu gün bu aydınlık şemsiyesinin daha da genişlemesi için çalışmaktayız.  Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir bireyi sevinçte, kederde, zor günde ortak kader anlayışına sahip çıkarak, binlerce destan gibi günlerin ardından Cumhuriyetimizi bu günlere getirmiştir. Cumhuriyetimizin 92. yılında ülkemiz top yekûn olarak 2023 Türkiye’sinin hedeflerine koşar adımda ilerlemektedir. Hedeflerimiz büyüktür, ancak güç değildir, bizim milletimize olan inancımız tamdır, gücümüzü de asil milletimizden almaktayız. 92 yıl önce bir milletin tüm evlatlarınca söylenen “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” anlayışına sahip çıkıp milletin iradesine inanarak yürütülen çalışmalar neticesinde ülkemizin geleceği her geçen gün daha da müreffeh olmaktadır.  Ekonomik gelişmesini ve demokratik gelişmesini süratle bir arada gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti gelecek nesiller için refah tohumları saçmaktadır, daha da ilerisi için mücadele etmemizi teşvik edecek nüveler ise geçmişimizde gizlidir. Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşında Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer alma hedefine AK Kadrolar ile erişecektir.  Özellikle son 13 yıllık kalkınma döneminde Türkiye Cumhuriyeti’nin başarıları ülke sınırlarını aşmış, dünya ülkelerine örnek olma konumuna gelmiştir. Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünde Türkiye Cumhuriyetini kuran ve yücelten başta büyük önder Atatürk olmak üzere tüm devlet adamlarımızı şükran, aziz şehitlerimizi rahmet , gazilerimizi minnet ile anıyor. Cumhuriyet bayramlarını en kalbi duygularım ile kutluyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel