Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Milletvekili Aday Adayı Yersel’den Basın Turu
 Yersel, “Basının siyasetçi ve vatandaş arasında bir köprü görevi gördüğünü kaydederek, “Manisa’da bulunan 10 yerel gazete, internet haber siteleri, ulusal gazetelerin temsilcilikleri ve ajanslar aracılığıyla örnek bir habercilik görevi yerine getiriliyor. En zor şartlarda dahi bir haberden diğer habere koşan demokrasinin en önemli sacayaklarından ve olmazsa olmazlarından biri olan basın yayın çalışanlarını ve kuruluşlarını ziyaret etmek istedik. Bugün başladığımız ziyaretlerimize önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz” dedi.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE ÖNEM VERİYORUZ

13 yıllık AK Parti iktidarları öneminde basının gerçek anlamda yayın ve iletişim özgürlüğüyle buluştuğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, “Basında habercilik özgürlüğü olduğu kadar ekonomik özgürlük ve refahta çok önemli. Manisa’da ve Türkiye genelinde yayın yapan yerel basın yayın organları özellikle bir çok sıkıntıyla birlikte ekonomik sıkıntı yaşamaktadırlar. Devletimizin Basın İlan Kurumu aracılığıyla bu gazetelerimize önemli kısmi desteği mevcuttur ama yaşadığımız şehrin sesi kulağı olan ve basın yayın organlarımıza devlet desteğinin yanı sıra esnaflarımızın da reklam desteğini sunması gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ ÜLKE TÜRKİYE’YE GÜÇLÜ BASIN YAKIŞIR

Türkiye’nin bölgesel ve küresel güç olma yolunda AK Parti dönemlerinde önemli mesafeler aldığını kaydeden Yersel, “Türkiye’de artık karanlık ve darbeli yıllar geride kaldı. Muassır medeniyetler seviyesine yükselen, demokrasi, özgürlükler, insan hakları alanını genişleten, Sanayisiyle, eğitimiyle, kültür ve sosyal alanda ki başarılarıyla Dünya’da ki büyük ülkeler arasında ben de varım diyen bir ülke gerçeği var günümüzde. Bu gerçeğin aktörü 2002 yılında milletimizin teveccühünü arkasına alan Davos Fatihi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızdır. Güçlü ülke Türkiye’ye de güçlü ve donanımlı basın yakışır” ifadesinde bulundu.

HER EVE YEREL GAZETE GİRMELİ

Milletvekili olması halinde Yerel basın yayın organlarının imkanlarının daha da iyileştirilmesi yolunda üzerine düşen tüm gayreti göstereceğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel her eve mutlaka en az iki tane yerel gazete girmesinin gerektiğini belirterek vatandaşları yerel gazetelere abone olmaya davet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel