Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Maski’nin 2016 Yatırım Programı Hazır
 Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2015 yılı dönem sonu değerlendirme toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.
 

Toplantıya Başkan Ergün’ün yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Erdal Nohutçu, Şehnaz Başaran, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Meclis MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, SPİLAŞ Genel Müdürü Uğur Doruk ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı daire başkanları katıldı. Gerek büyükşehir, gerekse de MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 1,5 yılı geride bıraktıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hem büyükşehir hem de MASKİ olarak 1,5 senelik bir süreyi başarılı bir şekilde geride bıraktık. Her şeyden önce yeni büyükşehir olmamıza rağmen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün şuana kadar yapmış olduğu çalışma ve katkılardan dolayı en üst kademesinden en alt çalışanına kadar bir teşekkür borcumuz var. Allah hepinizden razı olsun. Tabi sıkıntılı ve sancılı bir süreci geride bıraktık diyebilirim. Bu süreçte hem devirlerin alınması, hem ilk defa kurulması sebebiyle kadroların belirlenmesi, bütün ilçelerimizde, beldelerimizde personellerin atanması, bunların dağılımı gibi süreçleri çok şükür geride bıraktık” dedi.
“2016’DA EN İYİ NOKTALARA GÖTÜRECEĞİZ”
Yapılanma sürecinin kısmen de olsa devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Tabi her şey dört dörtlük diyemeyiz. Bu yapılanmamız devam ediyor. Personel noktasında, araçlar noktasında ihtiyaçları yerine getirmeye çalışıyoruz. Daha iyi çalışmalar verebilmek için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Ancak diğer illere baktığımızda bizim oluşturduğumuz çatı, diğer yeni büyükşehir olan illere göre daha öndeyiz. Bugün sayısı bine yaklaşan mahallelerimizde hem arıtma tesisi noktasında, hem mevcut isale hatları noktasında vatandaşlarımıza daha sağlıklı sular içirebilmek adına kuyuların, depoların ve altyapının iyileştirilmesi noktasında hummalı bir çalışma içerisindeyiz. İnanıyorum 2016 yılı hedeflerini çok daha iyi noktalara götürmek bizim boynumuzun borcu. Bugün yapacağımız toplantı, MASKİ’mize ve Manisa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel