Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

  Manisa Milletvekillerine Hes Bilgilendirmesi
Devlet Su İşleri Enerji Daire Başkanlığı Bürokratları tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Manisa’nın Salihli ilçesinde yapılması planlanan Karaağaç Regülatörü ve Hidroelektrik Üretim Tesisi ile ilgili olarak AK Parti, CHP ve MHP Manisa Milletvekilleri bilgilendirildi. 
Allahdiyen, Gökköy, Bahçecik ve Çamurhamamı köy muhtarlarının da hazır bulunduğu bilgilendirme toplantısında DSİ Hidroelektrik Enerji Daire Başkanı Serkan Karakuş, yapılması planlanan santral, çalışma sistemi, proje aşaması, bölgeye etkileri ve suyun kullanımına ilişkin bilgiler verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay da bölge halkının kaygılarını da göz önünde bulundurarak proje hakkında merak ettikleri konularla ilgili sorular sorarak bilgi aldı.
Bilgilendirme toplantısında hazır bulunan muhtarlar da özellikle suyun kullanımı, hidroelektrik santralinin doğaya, bitki örtüsüne etkileri ve meyve ağaçlarının sulama dönemleri ile ilgili endişelerinin giderilmesini ve bu konuda sağlıklı bir bilgilendirme istedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gerek bölge halkının gerekse farklı siyasi parti mensuplarının daha sağlıklı bilgilendirilmesi, projenin bölgeye katkıları ve dezavantajlarının tüm detayları ile masaya yatırılması amacıyla önümüzdeki günlerde Manisa’da bilimadamları, Enerji Bakanlığı yetkilileri, Orman ve Su İşler Bakanlığı Uzmanları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin katıldığı bir program düzenlenmesi önerisinde bulundu. Özdağ’ın önerisinin kabul edilmesiyle toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel