Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Manisa Çukurovalılar Derneği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve ikinci kuruluş yıl dönümünü çok özel bir eser ile kutluyor..

Manisa Çukurovalılar Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan İrfan Doruk, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü ve Manisa Çukurovalılar Derneği'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle basın açıklamasında bulundu.

Başkan Doruk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün günlerden 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Allah bu necip milleti ve devletimizi daim etsin. 18 Mart gününün bizim için bir önemi daha vardır. Tam iki yıl önce memleket hasreti çeken Adana'lı, Mersin'li,Hatay'li, Kahramanmaraş'lı ve Osmaniye'li hemşehrilerimizle bir araya gelerek

MANİSA ÇUKUROVALILAR DERNEĞİ'mizi kurduğumuz gündür 18 Mart.

18 Mart günü özel olarak seçilmiş bir tarihtir, şehitler diyarı Çukurova'ya böyle bir tarihin yakışacağını ve bu tarihin misyonuna uygun olacağını düşünerek bu tarihte karar kıldık. Dünden bugüne aile olmaya çalıştık ve bunda başarılı olarak geniş bir aile olmayi başardık. Derneğimizin ikinci yılını doldurduğumuz bugün de gerek maddi, manevi olarak gerekse ailelerinden ve zamanlarından feragat ederek bu günlere gelmemizde yardımları olan tüm hemşehrilerimize ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ederiz. Değerli hemşehrilerim ve saygıdeğer Manisalılar, bu özel günde çok özel bir hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Torosların Kınalı Kuzuları kitabını yorum yapan 5 kişiye hediye ediyoruz. Bu çok özel kitabı almak istiyorsanız 20 Mart Cuma gecesi saat 24:00 e kadar Facebook Manisa Çukurovalılar Derneği sayfamizdan (https://m.facebook.com/groups/225741841336674/permalink/870633953514123/ ) lütfen yorumlarınızı yazınız. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım."

Haber - HasretDilek Delier

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel