Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

 Manisa Büyükşehir'den Özel Çocuklara Özel Oyun


Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun"Orfeo’nun Maceraları" isimli oyun, Akhisar Özel İlgi Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için özel olarak sahnelendi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kültürel ve sosyal hizmetlerini sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen Orfeo’nun Maceraları isimli oyunu Akhisar Özel İlgi Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Lale Kültür Merkezi’nde izlediler. Hafta sonunda öğretmenleriyle beraber oyunu izleyen öğrenciler eğlenceli vakit geçirdiler. Öğrenci velileri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sağladığı imkanlardan ve bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel