Öne Çıkanlar Serbest Gündem izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

Kurtulmuş: 'Çocukça bir şov'

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası kameraların karşısına geçen Kurtulmuş, Rus gemisinin Boğaz’dan geçerken verdiği görüntüye ilişkin, "O görüntüler şova dönük bir görüntü. Olmamasını arzu ederdik. Çocukça bir şov" dedi.

Kurtulmuş, Kuzey Irak’taki Türk askeri varlığıyla ilgili ise, "Türkiye, Irak’ın toprak bütünlüğüne saygı duyan bir ülkedir. Türkiye’nin Kuzey Irak’taki varlığı, merkezi Irak hükümetine karşı değil, tam tersine merkezi Irak hükümetinin de gücünü artıracak şekilde DAEŞ’le mücadelede etkin bir dayanışmanın sağlanması içindir. Türkiye ilk kez Musul’a gitmiyor. DAEŞ’le mücadelenin unsuruyuz. TSK’nın oradaki varlığı; abartılı yayınlar dolayısıyla gündeme gelmiştir. Irak Hükümetindeki hassasiyeti anlıyoruz" ifadelerini kullandı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel