Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Kula Müftülüğümüzden İlmek İlmek İyilik Projesine Destek

Manisa İl Müftülüğü, İlçe Müftülükleri organizasyonu ile gerçekleştirilen Kardeş İl Hakkari'ye 4530 atkı bere ve eldiven ulaştırılacaktır.

Manisa Müftülüğünün öncülüğünde yapılan projeye çocuklar için atkı,bere ve eldiven desteği veren projeye Kula Müftülüğü olarak destek verildi. Kula Müftüsü Kamil KIRKIZ dünyada iyilik hakim olana dek ilmek ilmek iyilikleri örmeye tüm gayretimizle devam edeceklerini söyledi. Kula Müftüsü KIRKIZ; Hakkari deki yavrularımıza bir nebze fayda olmak istedik. Aziz vatanımızdaki tüm evlatlarımız bizler için kıymetlidir tüm gayretimizle çocuklarımız için Kula Müftülüğü olarak hazırız. Kula daki çocuklarımıza boyama kitabı hediye ederek sevindirdik şimdide Hakkari'de ki evlatlarımızı sevindireceğiz. Projenin başlamasına vesile olan İl Müftümüze ve gayret eden tüm müftülük personelimize, din görevlilerimize  ve hayırsever aziz vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel