Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Kula Er Meydanı’nda Başpehlivan Mustafa Taş Oldu

Kula Er Meydanı’nda Başpehlivan Mustafa Taş Oldu

Kula Belediyesi tarafından bu yıl 25.'si düzenlenen Kula Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Başpehlivan Mustafa Taş oldu.

25. Geleneksel Kula Yağlı Pehlivan Güreşleri, 200'ün üzerinde pehlivan, 26 başpehlivanın katılımıyla kıran kırana mücadelelerle gerçekleşti. Kula Er Meydanı'nda Başpehlivanlığı ise Sinoplu Mustafa Taş göğüsledi. Spor Toto Kula Spor Kompleksinde kurulan er meydanında, 26 başpehlivan ve 200’ün üzerinde pehlivanın katıldığı güreşleri, MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Balkanı Murat Öner, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Cumhuriyet Savcısı İrfan Deniz Çapkın, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, MHP İlçe Balkanı Nazım Baytok, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakan, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda güreş sever takip etti.

Kulalı pehlivanların da kol bağladığı müsabakalarda pehlivanlar kıyasıya mücadele etti. İsmail Enes Eyice, Yunus Kaygısız, Samet Taşdelen gibi Kulalı güreçciler izleyenlerden büyük beğeni topladı. Havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeden vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde yapılan müsabakaların sonunda başpehlivanlıkta finale adını yazdıran Mustafa Taş ve Faruk Akkoyun mücadelesinde Sinoplu Mustafa Taş rakibinin sırtını yere getirerek 25. Kula Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin Başpehlivanı olurken ikinci Faruk Akkoyun, üçüncüler, Süleyman Başar ve Fatih Atlı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel