Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir alaşehir mitingi Zafer Sezer Alp sofralık zeytin

 Kaymakam Deli'den Vali Bektaş’a Ziyaret


Selendi’de 14 ay ilçede vekaleten görev yapan Hasan Meşeli’nin Ankara’ya gitmesinin ardından yerine vekaleten atanan Kaymakam Tayfun Deli, Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti. 

Kaymakam Tayfun Deli Vali Bektaş’ın kendisini kabul etmesi nedeniyle teşekkür etti. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olup ilk stajımı Edirne Valiliğinde, kaymakam refakatinde ilk görevini Urla Kaymakamlığında, ikinci refakatini Yozgat Sorgun’da yapan Kaymakam Deli, “İlk vekalet görevi için Selendi’ye geldim. Selendi gibi bir ilçede görev yapacağım için çok mutluyum. Bu süre içerisinde huzur ve güvenin sağlanması için elimden geleni yapacağım. Yaşlılarımıza, engellilerimize, korunmaya muhtaç çocuklarımıza, şehit ve gazilerimize daha hızlı ve etkin olmak üzere; eğitim, sağlık, tarım, sanayi ve ticaretin geliştirilmesi konularında mesafe alıcı bir hizmet anlayışıyla çalışacağım” şeklinde konuştu.
Vali Erdoğan Bektaş da ziyareti için memnuniyetini dile getirerek “Selendi, bizim için önemli ilçelerimizden bir tanesi. Selendi ilçemizin ve Selendi halkımızın ihtiyaç duyacağı hizmetleri yapacağınıza ve başarılı olacağınıza inanıyorum. Biz de her zaman destek olacağız. Tekrar çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel