Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Karaca Kula’yı Ziyaret Etti

Karaca Kula’yı Ziyaret Etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi Alaettin Yakın, Dernek üyeleri Hikmet Sepet ve Mehmet Aktürk ile Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciğinde kahvaltıda bir araya geldiler.

Başkan Karaca, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi ve Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Karaca Kula daki yerel basının sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Karaca, Anadolu basının sorunlarının çok büyük olduğunu bu sorunları çözümü için Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere bir çok yer ile iletişimde olduklarını ve girişimlerde bulunduklarını belirtti, anadolunun bir çok yerinde her gün bir veya birden fazla gazetenin yayın hayatına son verdiğini öğreniyoruz ve bu çok üzülüyoruz, böyle güzel ve şirin ilçelerinde sizlerin ve diğer arkadaşlarımızın gazetelerini çıkartmaları tarafsız ve objektif haberler yaptığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz dedi.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi ve Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın “ Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun’u yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel