Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı

Hayat Rehberim Projesi Hız Kesmeden Devam Ediyor
Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimince hazırlanan Hayat Rehberim Projesi kapsamında öğrenci ve velilerin bağımlılık yapıcı maddelere karşı bilinç seviyelerini artırmak ve tehlikelere karşı farkındalık oluşturmalarını amaçlayan seminerler devam ediyor. 

2015-2016 eğitim öğretim yılında Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan projelerden biri olan Hayat Rehberim Projesi kapsamında madde bağımlılığı ile ilgili seminerler hız kesmeden devam ediyor. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman tarafından verilen seminerler 3’ü veli 5’i de öğrencilere olmak üzere toplam 8 seminer olarak planlandı. Seminerlerin dördüncüsü Saruhanlı Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirildi. Seminerlerde öğrencilerin ve velilerin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini artırmak, tehlikelere karşı gençlerde farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.
Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminerin 17 Aralık’ta da Saruhanlı ilçesinde anne ve babalara yönelik olarak verileceği öğrenildi.
Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı da olan Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman, madde bağımlılığında çocuğun çevresinin önemli bir etken olduğunu anlatarak, anne-baba ve öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi.
Ümit Atman tarafından verilecek seminerlerin 28 Aralık tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel