Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

  Hanımlar Ürettiklerini Yunusemre Sayesinde Pazarlıyor
Yunusemre Belediyesi tarafından Forum Magnesia AVM’de geçen ay ilki gerçekleştirilen "Yunusemre Destekliyor, Hanımlar Üretiyor" isimli projenin bu ay ikincisi gerçekleştirildi. 
Bu ay ikincisi gerçekleştirilen "Yunusemre Destekliyor, Hanımlar Üretiyor" isimli standı ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, stantta yer alan bayanlarla tek tek görüşerek, bir isteklerinin olup olmadığını sordu, projenin kendilerine faydasının dokunup dokunmadığı, nasıl geliştirilebileceği konularında görüşlerini dinledi. Hanımlar tarafından üretilen ürünleri de inceleyen Başkan Yardımcısı Uygur, “Bayanlarımız güçlü. Bu sergi, onların toplumun her alanında var olduklarının bir ispatıdır. ‘Yunusemre Destekliyor, Hanımlar Üretiyor’ isimli pazarımızın ikincisini gerçekleştirdik. Bu pazarımızda derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, kooperatiflerimiz ve bireysel olarak kadınlarımız, göz nuru el emeği üretimlerini burada sergileyerek satma imkânı buluyorlar. Biz onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Onların kendi imkân ve el becerileriyle ürettikleri bu ürünleri sergilemelerinden ve satış yapmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu projemizi geliştirerek, daha bir pazar havasında, tüm Manisalılar'ın da katılım göstereceği bir platform haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Stantlarda üretimlerini sergileyen kadınlar da Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Başkan Yardımcısı Şule Uygur'a teşekkür ederek, bu tür çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel