Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

 Gölmarmara’ya Temiz Görünüm
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Ozanca Mahallesi’nde bulunan evlerin dış cephelerini boyadı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde zamanla kötü bir görünüm kazanan evlerin dış cephe boyamalarını yaparak mahallelere yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Bu kapsamda sürdürülen çalışmalarla Gölmarmara ilçesinde Ozanca Mahallesi’nde bulunan evlerin dış cepheleri boyandı.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıpranan ve uzun süredir boyanmayan kapı, pencere ve duvarlarda boyama çalışmaları gerçekleştirdi. Ozanca Mahallesi’nin boyanmasının ardından Gölmarmara ilçesindeki tüm mahallelerde dış cephe boyama çalışmaları tamamlandı.
Diğer ilçelerde de boyama hizmetlerinin devam edeceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Dış cephe boyamalarının Gölmarmara ilçesindeki çalışmalar, Ozanca Mahallesi’nin boyanmasıyla tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın isteklerine hemen cevap veriyoruz. Mahallelerin güzel bir görünüme kavuşması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımıza hizmet vermeye kesintisiz olarak devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel