Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

 Gölmarmara’da Çocuk Kültür Ve Sanat Merkezi İnşaatı Sürüyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’ya kazandıracağı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşaatı devam ediyor. 

Manisa’nın 17 ilçesine Çocuk Kültür Sanat Merkezi kazandırma sözü veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara’da başlayan inşaat çalışmalarıyla da sözünü tutmaya devam ediyor. Gölmarmara ilçesinde inşaatı başlayan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin Gazi Ali Aydın Parkı içerisinde çalışmaları yapılıyor. Gölmarmara’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Manisa merkezde ne yaptıysak ilçelerimizde de aynısını yapacağız diye söz vermiştik. Bu hizmetlerle sözümüzü tuttuğumuzu kanıtlıyoruz. Özellikle ilçelerde Çocuk Kültür Sanat Merkezleri açacağız demiştik. Biz çocuklarımızın en güzel koşullarda eğitim görmesini ve tüm imkanlara sahip olmasını istiyoruz. Her ilçemizde çocuklarımız için kültür sanat merkezleri olacak. 17 ilçesiyle Manisa kültür ve sanat şehri olacak” diye konuştu.
4-12 yaş arasındaki çocuklara uzman eğitimciler tarafından kaliteli eğitimin verileceği merkezin anaokulu imkanı da sunacağı belirtilirken, merkezde bale, ritmik jimnastik, halkoyunları, resim el sanatları, keman, gitar, İngilizce, matematik kursları da verileceği kaydedildi. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatının yanı sıra Gazi Ali Aydın Parkı’nın peyzaj düzenlemesini Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel