Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir alaşehir mitingi Zafer Sezer Alp sofralık zeytin

Forum Magnesıa’da Harcadıkça Para Kazan Kampanyası
 

 Forum Magnesia Alışveriş Merkezi farklı etkinliklere ve kampanyalara yenilerine ekleyerek Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'nde yapılan alışverişlerde ekstra para kazanılmasını sağlayan Para Kart kampanyasını başlattı. 
Farklı etkinlik ve kampanyalarıyla Manisalılara hitap eden Forum Magnesia’da yapılan alışverişlerde ekstra para kazandıran avantajlı Para Kart kampanyası başladı. 17 Aralık tarihi itibariyle Forum Magnesia ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yaptıkları alışverişlerde toplamda 10, 30 ve 50 lira değerinde Para Kart kazanma şansı yakalıyor. Ziyaretçiler, 100 lira ile 299 lira arasındaki toplam alışveriş karşılığı 10 lira yüklü Para Kart; 300 lira ile 499 lira toplam alışveriş karşılığı 30 lira yüklü Para Kart; 500 lira ve üzeri toplam alışveriş karşılığında ise 50 lira yüklü Para Kart kazanıyor.
Ayrıca alışveriş sonrasında fişleriyle birlikte kampanya standına gelen ziyaretçiler, Para Kartlarına yüklenen hediye TL'lerine anında kullanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel