Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

 Forum Magnesia Yönetimi Basınla Buluştu
Manisa’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia AVM’nin Müdürü Okan Yavaş, 2016 yılında şehirde daha fazla bütünleşmek ve Manisa’ya değer katmak adına etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. 
Bünyesinde 71 mağaza ve yıllık 5 milyon 600 bin ziyaretçisi ile Manisalıların adeta buluşma noktası olan Forum Magnesia AVM yönetimi basınla bir araya geldi. AVM’deki Özsüt’te gerçekleşen kahvaltılı buluşmada konuşan Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş, “Alışveriş merkezimizde 71 Mağaza var. Yıllık 5 milyon 600 bin ziyaretçiye ulaşmış durumdayız. Manisa’da 2016 yılında şehirle daha fazla bütünleşerek hareket etmeyi planlıyoruz. Bu amacımız doğrultusunda son zamanlarda kadınlara yönelik faaliyetleri destekleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. Yıl içerisinde üreten Manisalı kadınlarımızı desteklemek amacıyla onlara özel stantlar açtık. Bu tür etkinliklerimiz Manisa’ya değer katmak adına devam edecektir. Burada ara ara değişen mağazalarımızla hem Manisa’ya hem de AVM’ye değer katmak için çalışıyoruz. Tüm Manisalılara bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel