Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

EYLEM ECE ÜNLÜ VERDİĞİ SÖZÜ TUTARAK AVRUPA 3.sü OLDU

Avrupa 3.sü Eylem Ece Ünlü, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

Üst Minik  Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında Avrupa  3.sü olan  Eylem Ece Ünlü  Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Üst Minikler Milli Takımı 10-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen  Üst Minik  Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında Aslan Spor Kulübü sporcusu Manisalı Eylem Ece Ünlü  Avrupa Şampiyonasında 3. oldu. Manisa’da ziyaretlerine devam  eden sporcu Eylem Ece Ünlü ve boks antrenörü Yahya Aslan,  kurum yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Sporcu Eylem Ece Ünlü ve boks antrenörü Yahya Aslan, son olarak Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül, ” Eylem Ece Ünlü’nün bize Uluslararası başarı elde etme sözü vardı. Bu sözü kısa zaman içerisinde elde ederek  bizlere vermiş olduğu sözü tuttu. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor, başarıların devam edeceğine inanıyorum. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak kendisini her zaman  desteklediğimizi ifade etmek istiyoruz” dedi.

Boks antrenörü Yahya Aslan ise “Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği her zaman yanımızda oldu. Bir önceki gelişimizde Eylem Ece Ünlü Türkiye şampiyonu olmuştu. O zaman başkanımıza bir sözümüz vardı. En kısa sürede Avrupa derecesi ile döneceğimiz konusunda.
Kısa sürede hedefimize ulaştığımız için mutluyuz gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Sporcu Eylem Ece Ünlü ise ” Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yahya Aslan hocamızla daha büyük başarılara imza atacağız. Bizleri konuk eden ve desteklerini ileten tüm herkese teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel