Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

 Enli Ve Kooperatif Başkanlarından Ergün’e Ziyaret

 Manisa Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, Çobanisa, Karaoğlanlı, Hamzabeyli, Karaağaçlı ve Hacıhaliller Kooperatif Başkanları ile birlikte Başkan Ergün’ü ziyaret etti. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli ile birlikte Şehzadeler İlçesi’nde bulunan Çobanisa, Karaoğlanlı, Hamzabeyli, Karaağaçlı ve Hacıhaliller Kooperatif Başkanlarını makamında konuk etti. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Ergün’e teşekkür eden Enli, “Geçtiğimiz günlerde sizlerin de katılımı sonucu 17 ilçenin şoförler odası başkanlarıyla yaptığımız toplantı oldukça faydalı geçti. Bunun olumlu yansımalarını almaya başladık” dedi. Şehir merkezine yakın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bazı sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Enli, “Burada ki şoför arkadaşlarımız sıkıntılarını bizimle paylaştı. Bu sıkıntıları bizde sizinle paylaşmak istedik” diye konuştu.
"ULAŞIM YAPILANMASI OLUMLU SONUÇLAR VERİYOR"
Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte ulaşım noktasında il bütününde bir yapılanma olduğuna dikkat çeken Enli, “Bu yapılanmanın sonucunda olumlu tepkiler alıyoruz. Sizin fikirleriniz noktasında bizlerde görüşlerimizi ortaya koyarak birlikte hareket ediyoruz. Hem vatandaş hem taşımacılık noktasında olumlu gelişmeler var. Buda bizleri memnun ediyor” şeklinde konuştu.
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Şehzadeler İlçesinde bulunan kooperatif başkanları ve şoförler ile birlikte bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Enli, “Bu noktada yaptığımız çalışmalarla ilgili size bilgi vermek istedik. Araç konusu ve diğer noktalarla ilgili fikirlerinizi almak için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel