Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Donald Trump'a bir tepki de Muhammed Ali'den

3 yaşındaki Amerikalı Müslüman boksör Muhammed Ali ‘Amerika'ya Müslümanları almayalım’ diyen ABD başkan adayı Donald Trump'a tepki gösterdi.

Muhammed Ali, bazı başkan adaylarının yaptıkları açıklamalarla insanları İslam dinini öğrenmekten soğuttuğunu ifade etti.

Muhammed Ali, başkan adayı Trump'ın 'Müslümanların ülkeye girişini yasaklayalım' demesine “Müslümanlar, İslam'ı kendi çıkarları için kullanmaya çalışanlara karşı çıkmalı" şeklinde yanıt verdi.

IŞİD'in eylemlerini kınayan dünyaca ünlü boksör, "Gerçek Müslümanlar kendilerini Cihatçı olarak tanımlayan bu grupların merhametsiz vahşiliğinin dinin özüne ters düştüğünü biliyor" dedi.

"IŞİD'İN İSLAM'LA BİR İLGİSİ YOK"

Paris ve Kaliforniya’daki saldırıları kınayan Muhammed Ali, "Ben de Müslümanım ve açıkça söyleyebilirim ki, Paris'te, San Bernardino'da ya da başka yerlerde masum insanların öldürülmesinin İslami hiçbir tarafı yok" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel