Öne Çıkanlar izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

DOĞA VE ÇEVRE BİLİNCİ

DOĞA VE ÇEVRE BİLİNCİ

Geçmiş nesillerin mirasını değil gelecek nesillerin, çocuklarımızın miraslarını tüketiyoruz. Ülkemiz dünyanın en çok hain yetiştiren ülkesi ve bu hainler ne yazık ki siyasi partilerimiz içerisinde kendilerini kamufle etmiş durumda. Evet tüm siyasi partilerimize sızmışlar ve bu partilerimizde de önemli görevlere de gelmiş durumlardadırlar. Siyasi partiler yasasının değiştirilmesi konusunu sık sık işlememizin nedeni de bu. Tüm üye yapılanmaları ilçe başkanlarının insiyatifine bırakılmış ve bu insiyatif istendiği şekilde kullanılmıştır Genel Bşk. Yardımcıları, teşkilat başkanları hedef belirler ve teşkilatlara emirler yağdırır. (Üye hedefimiz yüzde 25) gibi, teşkilatlar da bu hedefleri tutturmak İçin önüne geleni üye yaparak büyük bir karmaşaya meydan verirler. Tabi bu arada bu üyelerin bir bölümü mensubu olduğu partiye oy vermiyor, sadece parti kimliğini kullanarak hainliklerini rahatlıkla icra ediyor, edebiliyor.

Bu üyeler geçmişte yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde hainleri gördük hepsi de içimizde ve hemen hemen her partide de bunlar mevcuttu. En iyi kamufle olunabilecek yerler Siyadi Partiler olduğunu gayet iyi biliyorlar ve parti içerisinde yalakalıklarını gayet iyi yaparak gelebilecekleri makamlara da gelebiliyorlar. Ben işbirlikçilerin tek müsebbibi Siyasi Partiler Yasası ve o yasanın antidemokrat oluşudur. Hala 12 Eylül kalıntısı ucube siyasi partiler yasasını Parti Liderleri ve üst düzey yöneticileri asla değiştirmek istemediklerini görüyoruz. Sağcısı, yolcusu, solcusu hepsi aynı düşüncede. Son günlerde bahsedilen Anayasa değiştirilmesinden çok önemli olan bu yasadan kimse bahsetmiyor. Oysa Siyasi partiler yasası değişmeden ve tam demokrat bir yasa haline gelmeden demokrasilerden bahsedilemez ve bu hain sızmalar önlenemez.

En kısa zamanda bu yasanın değişmesi konusunda bir kıpırdanma olmayacağı bellidir. Çünkü Siyasi Partilerde her şey ahbap çavuş ilişkileri ile yürüdüğü İçin STK kara büyük görev düşmektedir. Bu arada Oda Başkanlarının da bu konuda bir atılım yapmaları gerekmektedir.

Yoksa her şey eskisi gibi olur.

Ormanlarımızı yakan hainler göreceksiniz bu katagorideki alçaklardır. Bu arada geri dönüşümün de önemini kavramamız gerekmektedir. Bir ton atık kağıdın 17 ağaç kurtardığını unutmayalım.

Anahtar Kelimeler:
DOĞA VE ÇEVRE BİLİNCİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel