Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

 Değerler Sokağa Taşındı

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu Rehberlik Servisi Değerler Eğitimi Projesi kapsamında farklı bir etkinliğe imza attı. Gönüllü öğrencilerin hazırlamış olduğu Değerleri anlatan güzel sözlerin yazılı olduğu kartlar ile şekerler yine gönüllü öğrenci ve aileleri tarafından Kula halkına ulaştırılıyor. 
Kula ilçesinde esnafa, hastane çalışanlarına, Emniyet çalışanlarına, öğrencilere, komşulara ulaştırılan kartlar ilçe halkı tarafından ilgi görüyor. Okul Rehber Öğretmeni G. Hasret Esen, eskisi kadar önem verilmeyen bazı değerlerin yaşatılması amacıyla yaptıkları bu etkinliğin aynı zamanda öğrencilerin özgüvenlerinin gelişimine de katkı sağladığını ve aileleri ile birlikte bir etkinlik yapmanın zevkini çocuklara yaşattığını ifade etti. Yıl boyunca devam ettirilecek olan 'Değerlerimiz Sokakta' etkinliğinde amacın bütün Kula’ya ulaşmak ve bütün öğrencilerin görev almasını sağlamak olduğunu belirtti. 
Okul Müdürü Enver Ay, 4 Eylül A.S.Ö. İlkokulu olarak Değerler Eğitimi Projesine çok önem verdiklerini, bu nedenle Okul Aile Birliği, Rehberlik Servisi ve okul personeli ile işbirliği halinde farklı ve orijinal etkinliklere yer vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Öncelikli olarak çocuklara güzel değerleri öğretmek amacında olduklarını ve bunu yaparken de onları aktif hale getirdiklerini belirten Ay, çalışmada yer alan öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel