Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

DBP binasından cephanelik çıktı !
Edinilen bilgiye göre, molotof kokteylli, tüp ve bilyeler ile bomba yapıldığı ve hazırlanan bu patlayıcı maddelerin terör eyleminde kullanılacağı şeklinde ihbar alan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mahallebaşında bulunan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binasında DBP Erzurum Eş Başkanları B.Y ve M.S.A eşliğinde arama yaptı. Yapılan aramada, EYB-El Yapımı Patlayıcı Madde yapımında kullanılan malzemeler, çok sayıda çivi, 18 adet molotof kokteylli, EYB-El Yapımı Patlayıcı olduğu değerlendirilen malzeme, molotof kokteylli yapımında kullanılan malzemeler, örgütsel içerikli yayınlar, terör örgütünün propagandasını içeren resimler ile birlikte terör örgütü mensuplarının eylemlerde kullandığı değerlendirilen kadın kıyafetleri ele geçirildi.

Operasyonla ilgili olarak DBP İl Teşkilatının Eş Başkanları B.Y ve M.S.A ile birlikte H.F isimli şahıs gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak tahkikatın devam ettiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel