Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Davutoğu: Irak'a üçüncü bir ülke karışmasın
 Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde, AB Reform Eylem Grubu toplantısında konuştu. Başika'da Türk askerinin varlığı ile ilgili Irak'la yaşanan kriz hakkında açıklama yapan Davutoğlu, " Bu olayı provoke eden taraflar Türkiye ile Irak hükümeti değildir. Bazıları (Rusya'yı kast ederek ) bu olay üzerinden kendi müdahalelerini askeri varlıklarını unutturarak Türkiye'yi hedefe alıyorlar. Ben Sayın İbadi'ye bir mektup yazdım ve niyetimizi belirttim. Aramıza herhangi bir üçüncü taraf girmesin. 1 Kasım sonrası ilk arayanlardan biri İbadi idi, ben de onu ilk arayanlardan biriydim. Dışişleri'miz Irak'ı aradı ve bilgi verdi. Dün de Sinirlioğlu ve Fidan'ı Bağdat'a gönderdik. Niyetimiz açık bir şekilde anlatıldı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel