Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Daha Yeşil Bir Turgutlu İçin Çalışıyorlar
 

 Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı fidanlık ve şantiyeyi ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Hedefimiz her zaman olduğu gibi ilçemizin dört bir yanındaki mevcut yeşilliği korurken, yeşil alanları da arttırmak ve betonun soğuğuna karşı yeşilin ferahlığını halkımıza hissettirmektir” dedi. 

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı fidanlık ve şantiyeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında Park Bahçeler Müdürü Önder Pala'dan bilgi aldı. Mevsimlik çiçeklerin üretildiği aynı zamanda usta ellerden çıkarak halkın kullanımına sunulan kamelya, piknik masası ve oturma banklarını inceleyen Başkan Şirin, kış mevsimi hazırlıklarını yerinde inceledi. Turgutlu'nun dört bir yanındaki park ve bahçelere ekilen çiçeklerin üretim merkezi fidanlıkta, ilçenin estetik açıdan güzelliğinin muhafaza edilmesi ve görsel açıdan daha da güzel bir ilçe oluşturma çabasından dolayı Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekibi kutlayan Başkan Şirin, “Kendi kendine yeten bir belediye olarak şantiyemizdeki üretimimiz de tüm hızıyla devam ediyor. Burası yaklaşık 55 bin adet mevsimlik çiçek, 45 bin adet çalı türü bitki, 100 bin adet de ağaç türü fidan üretimi yapabilme kapasitesine sahip. Hedefimiz her zaman olduğu gibi mevcut yeşilliği korurken, yeşil alanları da arttırarak, betonun soğuğuna karşı yeşilin ferahlığını halkımıza hissettirmektir. O açıdan fidanlığımız da halkımıza temiz bir nefes aldıran her türlü bitkinin üretim merkezi olarak bizler için önemli bir birimdir. 2016 yılında da ilçemize yeni parklar kazandırarak çocuklarımıza ve ailelerimize yaşam alanları kazandırmaya da devam edeceğiz. Yoğun çalışmalarımızla görsel açıdan çok daha keyif ve huzur veren bir ilçe oluşturma hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Turgutlu'daki pek çok okul ve kurumun boya işlemlerini yaparak beğeni toplayan boya atölyesini de ziyaret eden Başkan Şirin, piknik masası, kamelya ve oturma bankı üretiminin yapıldığı alanları da inceleme fırsatı bularak çalışan personele kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel