Öne Çıkanlar izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

Çerçi'den Mahalle Ziyaretleri
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Evrenos, Asmacık ve Kozaklar mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu. 
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve vatandaşlar ile bir araya geldiklerini belirterek, “Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onların sorunlarını tespit edip çözüm bulmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak Evrenos Mahallesinde vatandaşlarımız ile buluştuk. Sorunlarını dinledik. Akkoyun Mevkisinde yapımını tamamladığımız ova yolunu inceledik. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızı yerinde tespit ettik. Daha sonra Kozaklar Mahallesinde vatandaşlarımız ile buluştuk. Kozaklar Tarımsal Kooperatifini canlandırmak amacıyla Kooperatif Başkanımız Ahmet Tekbaş ve muhtarımız Ömer Tekbaş ile istişarede bulunduk. Daha sonra Akmescit Mahallesini ziyaret ettik. Burada Belediyemizin katkılarıyla da faaliyete geçen Manisa Bezi Dokuma Tezgahlarını inceledik. Bu dokuma tezgahlarında kursiyeler Manisa Yuntdağı yöresel bezini yaygınlaştırmak için çalışmalar yapacak. Vatandaşlarımız için hizmette bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

MANİSA BEZİ DOKUMA YAYGINLAŞACAK
Akmescit Mahalle muhtarı Hülya Gezer ise yaptığı açıklamada Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin katkılarıyla Manisa Bezi Dokuma Tezgahlarının en kısa sürede faaliyete geçeceğini vurgulayarak, “Manisa Bezi Dokuma Tezgahlarına katkısından dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz. Burada 20 tane kursiyerimiz çalışacak. 21 Aralık’ta dokumaya başlıyoruz. Manisa Yuntdağı yöresel bezimizi yapılan çalışmalar ile yaygınlaştıracağız." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel