Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Çerçi, Cami Dernekleri Temsilcileri İle Buluştu
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesinde bulunan Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernekleri’nin temsilcileri ile bir araya geldi. Dernek temsilcileri, camilerdeki eksikleri gideren ve sorunlarını dinleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. 
Belediye Meclis Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necip Denktaş ve Komisyon Üyeleri, Yunusemre İlçe Müftüsü Şakir Kırkız ile Yunusemre Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernekleri Temsilcileri katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre İlçesinde bulunan Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernekleri temsilcileri ile bir araya geldiklerini ve toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, “Kültür ve Sosyal İşler Komisyonumuzun çalışmaları ile İlçemizde bulunan Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernekleri’nin temsilcileri ile bir araya geldik. İlçemizde 28 tane Cami Yaşatma Derneğimiz bulunmaktadır. Camilerimizin fiziki olarak ihtiyaçları, yenileme talepleri, hali hazırdaki durumları, imam ve müezzinlerin sayısı ve taleplerini, Diyanet İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını ve ihtiyaç duyulan durumları tespit ettik. Cami temizleme ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha temiz şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için var gücüyle çalışıyor. Belediye olarak camilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerekli çalışmaları yürütüyoruz.” dedi.
Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernekleri temsilcileri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye Yunusemre Belediyesi’nin camilerdeki faaliyetlerinden ve cami temizleme ekibinin çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel