Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

 Büyükşehirle Yollar Daha Güvenli
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yolların güvenli olması noktasında başlattığı çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yunusemre ve Alaşehir’de yollarda şerit boyaması yapılırken, Salihli’de bisikletler için güvenli yol oluşturuldu. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yollarda güvenli yolculuk yapılabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Salihli’de Kurşunlu Kaplıcaları yolunda bisiklet yolu oluşturdu. Alaşehir ilçe merkezi ve Yunusemre ilçesi eski Muradiye yolunda da şerit boyama çalışması yapan ekipler, yollara uyarıcı ve güvenlik levhaları taktı.
İl genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, yolların daha güvenli hale gelmesi noktasında gerekli uygulamaları yaptıklarını söyledi. Salihli’de Kurşunlu Kaplıcaları yolunda “Mavi Yol” adını verdikleri bisiklet yolunu oluşturduklarını ifade eden Deniz, “Alaşehir ilçe merkezimizde yollarda şerit boyama çalışmasını tamamladık. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması tamamlanan Yunusemre İlçesi eski Muradiye yolunda da şerit boyaması yapıldı, yol kenarlarına uyarıcı ve güvenlik levhaları takıldı. Amacımız sürücülerimizin daha güvenli seyahat etmelerini sağlamak. Bu sorumluluk bilinciyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de talimatları doğrultusunda yolların daha güvenli hale gelmesi noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel