Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

  Büyükşehir’den 'Alo Moloz' Hattı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli noktalarına gelişigüzel ve kaçak olarak dökülen molozların çevre ve görüntü kirliliğine yol açmaması için yeni bir proje başlattı. Manisalıların evlerinde tadilat yaptıktan sonra ortaya çıkan molozlar, belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerinin önünden alınarak belirlenen alanlara dökülüyor. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın aldığı yeni bir tedbirle, vatandaşların ev ve işyerlerinde tadilat yaptıktan sonra ortaya çıkan tuğla, sıva ve beton gibi parçalar sorun olmaktan çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların ev ve işyeri tadilatı nedeniyle ortaya çıkan inşaat molozlarını kapılarının önünden alarak belirlenen hafriyat döküm alanlarına taşıyor. Daire Başkanlığına bağlı ekipler, 231 71 45 numaralı telefonu arayan vatandaşların evlerine kadar gidip molozları hafriyat döküm alanına taşıyor. Böylece Büyükşehir Belediyesi çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

ALO MOLOZ HATTI HİZMETİNİZDE
Çoğu zaman yeşil alanlara, orman kenarlarına atılan molozların görüntü ve çevre kirliliği oluşturduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, ”Bu durumun önüne geçmek için “Alo Moloz Hattı’nı” kurduk. Ekiplerimiz, telefon eden vatandaşlarımızın evlerinin önünden molozlarını alıyor. Bu sayede hem Manisalıların işini kolaylaştırıp onları büyük bir zahmetten kurtarıyoruz, hem de molozların uygun olmayan yerlere dökülmesinin önüne geçiyoruz” dedi.
Yıldırım, kaçak moloz dökümlerinin kabul edilemez olduğunu ve bu durumu görmezden gelmeyeceklerini belirterek,"Ekiplerimiz bu konuda hassas bir çalışma yürütüyor. Kaçak moloz dökümüne göz yummayız. Manisalı vatandaşlarımız 231 71 45 numaralı telefonu arayarak gerekli yardımı alabilir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel