Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

 Büyükşehir'den 37 Adet Yeni İtfaiye Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il geneline yeni itfaiye müfrezeleri ve amirlikleri kurmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek için 17 ilçede çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, il genelinde 31 adet müfreze ve 6 adet itfaiye amirliği açacak. Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısaya indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla oluşturulacak müfrezeler 7 gün 24 saat hizmet verecek. Eski ve çok kötü durumda olan müfrezelerin yenileri ile değişeceğini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, 37 adet yeni, 7 adet tadilatı yapılan ve 11 adet de mevcut müfreze, itfaiye amirlikleri ile toplam 55 noktaya ulaşacaklarını belirtti. “İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak müfreze noktaları ve itfaiye amirliklerini çoğaltıyoruz. İl genelinde vatandaşa daha hızlı ve etkili hizmetin gidebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni kuracağımız müfrezeler modern bir yapı içerisinde acil durumlara müdahale edebilecek. 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel