Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

 Büyükşehir’de Ebys Eğitimi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında ilçe koordinatörlüklerindeki çözüm merkezi ve numarataj personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, kurumlar arası yazışmalarla ilgili bütün süreçlerin bilgisayar ortamında yapılmasına imkan sağlayan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında ilçe koordinatörlüklerindeki çözüm merkezi ve numarataj personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi.
Gerçekleştirilen programa, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, EBYS ve Arşiv Şube Müdürü Erhan Özdemir, Yazılım Mühendisi Gülin Karan ile ilçe koordinatörlüklerindeki çözüm merkezi ve numarataj sorumluları katıldı. Düzenlenen eğitim programında söz alan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin önemine değinerek,”İlçe koordinatörlüklerimizin, Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışabilmesi, hizmetin aksamaması, anında bilgi akışının sağlanması ve fiziki evrak dolaşımının gecikmelere sebep olmasını engellemesi açısından EBYS önemli bir uygulamadır” dedi.
Solak’ın ardından programda, personele EBYS ve kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel