Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi sofralık zeytin

 Belediye Üretiyor Turgutlu Güzelleşiyor
Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyelerinde üretimi gerçekleştirilen kent mobilyalarının ilçe genelinde dağıtımı devam ederken, bu kapsamda son olarak çok sayıda kamelyalı oturma bankı vatandaşların hizmetine sunuldu. 
Kamu kaynaklarının daha verimli ve etkin kullanılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi ahşap ve demir atölyesi, kent mobilyaları üretimlerine de hız verdi. Başta okul, cami ve parklar olmak üzere kamusal alanlarda ihtiyaç duyulan noktalara kent mobilyaları üretimi yapan atölyeler, ayrıca başta oturma bankları olmak üzere eskiyen ve kullanılamayacak durumdaki kent mobilyalarının bakım ve onarımlarını yaparak tekrar hizmete sunuyor.
Satın almak yerine üretim yaparak tasarruf eden Turgutlu Belediyesi, bu amaçla son olarak kamelyalı oturma banklarını şehrin muhtelif noktalarına yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel