Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

 Başkan Yaralı Terörü Kınadı
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Şırnak’ın Cizre ilçesinde Jandarma Uzman Çavuş Erdoğan Kaya’nın şehit olduğu terör saldırısını nefretle kınadığını bildirdi. 
Başkan Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada Saruhanlı’ya bağlı Dilek Mahallesinden Jandarma Uzman Çavuş Erdoğan Kaya’nın (24) şehit olduğunu anımsattı.
Kısa süre önce evlendiği öğrenilen Kaya’ya Allah’tan rahmet, şehidin acılı ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Yaralı şunları kaydetti:
“Terörün hedefi bellidir. O da kardeşliktir, milli birliğimizdir, dirliğimizdir, refahtır, toplumsal barışımızdır. Bu hain saldırıları gerçekleştirenleri, bu alçak terör eylemlerinden rant devşirenleri bir kez daha lanetliyorum. Herkes şunu bilsin ki; bu devlet o hainlerden büyük ve güçlüdür. Aziz milletimizden ricamız şudur; böyle zamanlarda baş gösteren provokasyonlara ve kaynağı belirsiz dedikodulara prim vermeyelim ve oyuna gelmeyelim. Gün, birlik ve beraberlik günüdür.”
Başkan Yaralı, açıklamasının sonunda terörü bir kez daha nefretle kınadığını ifade ederek, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milleti'ne başsağlığı ve sabır dilerim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel