Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

 Başkan Vekili Palabıyık'tan Eski Yazı İşleri Müdürüne Son Görev
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, eski Manisa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Gürbüz Akargün’ün cenaze namazına katıldı. Palabıyık, kederli aileye başsağlığı ve sabır dileklerini sundu. 
Manisa Belediyesi döneminde Yazı İşleri Müdürlüğü yapan emekli memur Gürbüz Akargün, yaşama veda etti. Akargün’ün cenaze namazı, ikindi namazına müteakip Hatuniye Camisi’nde kılındı. Cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, merhum Akargün’ün o dönemki mesai arkadaşları, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, kederli Akargün ailesine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu. Akargün’ün naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Çatal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel