Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

 Başkan Çerçi'den Yeni Yıl Mesajı
 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2016’ya girerken yayımladığı yeni yıl mesajında, Manisalı hemşehrilerinin yeni yılını kutladı. 
Yeni yıla yeni projelerle ve yeni hizmet ataklarıyla gireceklerinin altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Her yeni yıl; geleceğe yönelik yeni planların, projelerin yapılması, hedeflerin belirlenmesi, umutların tazelenmesidir. Bu planlar, projeler, hedefler, umutlar, hep birlikte gönül gönüle, el ele vererek Yunusemre İlçemizi yaşam kalitesi daha da yükselmiş bir kent haline dönüştürecek. İlçemiz açısından 2015 yılı gayet verimli bir şekilde geride kalırken çok önemli gelişmelere de sahne oldu. 2014 yılı Nisan ayında kurulan Yunusemre Belediyemiz; altyapı, sosyal ve kültürel projeler, uluslararası düzeyde gerçekleşen Yunus Emre Günleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, Yunuskent TOKİ projesi ve birbirinden önemli çalışmalar neticesinde adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. İyisiyle kötüsüyle geride bıraktığımız 2015 yılı, önümüzdeki yılların müjdecisi olan projelerin hazırlık yılı olmuştur. Umutla karşıladığımız 2016 yılı, bu projelerin olgunlaşma yılı olacaktır. Yunusemre İlçemizin geleceğine yön verecek olan bu iddialı projelerimiz, çok kısa bir sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. 2016 yılı aynı zamanda belediyemizin birçok projesinin de hayata geçme yılı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Yunusemreli vatandaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Yeni umutları beraberinde getiren 2016 yılında, daha çağdaş, daha modern, yaşam kalitesi yüksek bir Yunusemre’de; sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur içerisinde hep birlikte bir yaşam geçirmeyi temenni ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel