Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

Başkan Çerçi: “ Projelerimizi Engelli Vatandaşlarımızı da Düşünerek Yapıyoruz”
 BAŞKAN ÇERÇİ: “PROJELERİMİZİ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI DA DÜŞÜNEREK YAPIYORUZ”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çerçi, her sağlam insanın bir engelli adayı olduğunun altını çizerek, “Yunusemre Belediyesi olarak yapacağımız her işte engelli vatandaşlarımızı düşünerek projelerimizi hazırlıyoruz. Senede bir gün değil, Yunusemre Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Doğuştan ya da sonradan, hastalık veya kazalar sonucu; bedensel, zihinsel ruhsal, duygusal ve sosyal yetilerindeki kayıplar nedeniyle normal hayatlarını yaşamakta güçlük çeken vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Hayatlarını engelli olarak geçirmek durumunda kalan bireylerin, hak ve temel özgürlüklerden tam ve eşit şekilde yararlanmalarını, sosyal hayata her yönüyle katılmalarını sağlamak, sadece devletimizin ve idarecilerimizin değil, tüm toplumun görev ve sorumluluğundadır. Bizler Yunusemre Belediyesi olarak bu sorumluluğun farkındayız ve bu görev bilinciyle hareket ediyoruz. Yapacağımız projelerle engelli vatandaşlarımızın engellerini bir nebze olsun hayatlarından kaldırabilmeyi hedefliyoruz. Çalışan sayısına göre engelli çalışan sayısı oranı baz alındığında en çok engelli istihdam eden belediyeyiz. 11 engelli çalışanımız var. Engelli istihdamı, Yunusemre Belediyesi olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konudur. Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yaşama sevincinin arttırılması umuduyla tüm engelli vatandaşlarımın ‘3 Aralık Dünya Engelliler’ gününü kutlar, sağlıklı günler dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel