Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

 Başkan Çerçi:
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 79. yıldönümünde yayınladığı mesajla andı. 
Başkan Çerçi, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, ölümünün üzerinden çok uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen, hala milletimiz tarafından büyük bir özlemle anılmakta ve fikirlerinden yararlanılmaktadır. Mehmet Akif Ersoy denilince akla ilk gelen, istiklal savaşımız sırasında yaşananları mısralarında en üst düzeyde dile getirdiği milli marşımız olan istiklal marşımızdır. Aynı zamanda bütün eserlerinin toplandığı Safahat adlı kitabı da, bizlere o dönemleri ayrıntılarıyla anlatan ve anlamamıza vesile olan önemli bir eserdir. Safahat’ın gençlerimiz tarafından okunup anlaşılması ve geleceklerine ışık tutmasını dilerim. Akif, yazdığı şiirlerle eleştirmelerin yanı sıra topluma yol göstermiştir. Buna rağmen ilgi görmesi; onun toplumunu, tarihini ve milletini bilmesi ve bu değerleri ustaca kaleme almasına bağlanabilir. Hem yaşantısı, hem maneviyatı nedeniyle milletimize güzel bir örnek teşkil eden ve muhteşem mısralarıyla bizlere milli marşımızı hediye eden Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 79. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şad olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel