Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Başkan Çerçi Dost Meclisi’nde
 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kula İlçesinde gerçekleştirilen, sanatçı Orhan Çakmak’ın sunduğu ‘Dost Meclisi’ programına katıldı. 

Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Sanatçı Orhan Çakmak, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile başlattıkları proje kapsamında ‘Dost Meclisi’ isimli programın ilk bölümünü Kula ilçesinde yapmayı düşündüklerini belirterek, “Böylesine güzel bir canlı yayın programına tarihi ilçemiz Kula’dan başlamamızın hem bizim için hem de Kula’nın tanıtımı için olumlu olduğunu düşünüyorum. Programın başlangıcında çok eskilere dayanan yaren ekibinin gösterileri de ayrı bir renk kattı.” dedi.
“KULA’NIN TANITIMI AÇISINDAN FAYDALI OLDU”
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Kula’nın fahri hemşerisi olarak bildikleri ses sanatçısı Orhan Çakmak ile düzenlenilen canlı yayın programının ilk bölümünü Kula’dan yapma kararı aldıklarını belirterek, “Bu programın ilk bölümünü Kula’dan yaparak hem programımız hem de Kula’mız açısından yeterli derecede tanıtıcı olacağını düşündük. Sanatçımız Orhan Çakmak ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Canlı Yayın programı Kula Yaren ekibinin gösterileri ile başladı. Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan öğrencilerin hazırladığı halk oyunları ve semazen gösterisi de katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel