Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Bakanlıktan Sancak Çevre Eğitim Derneği’ne 85 Bin TL Destek
Sancak Çevre Eğitim ve Spor Klubü Derneği’nin 2015 yılı içerisinde yürüttüğü ‘Şehzadeler Diyarının Liderleri’ projesinin kapanış töreni gerçekleştirildi. ‘Şehzadeler Diyarının Liderleri'  projesi ile Gençlik Spor Bakanlığından 65 bin TL hibe desteği alan dernek önümüzdeki yıl gerçekleştireceği ‘Yaşam Koçumla Umutlu Geleceğe’ isimli projeden ise 85 bin TL hibe desteği alacak.

Sancak Çevre Eğitim ve Spor Klubü Derneği, Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı programla kapanış törenini gerçekleştirdi. Düzenlenen programa, Şehzadeler Belediye Başkanı Süleyman Çoban, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Sancak Çevre Eğitim ve Spor Klubü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş, Proje Koordinatörü Hasan ÖZBEK, Wushu İl Temsilcisi ve Antrenörü Yusuf Çetinkaya, öğrenciler ve aileleri katıldı. 2015 yılı içerisinde yürüttüğü ‘Şehzadeler Diyarının Liderleri’ projesi ile Gençlik Spor Bakanlığından 65 bin TL hibe desteği alan Sancak Çevre Eğitim ve Spor Klubü Derneği, önümüzdeki yıl gerçekleştireceği ‘Yaşam Koçumla Umutlu Geleceğe’ isimli projeden ise 85 bin TL hibe desteği alacak. Dernek Başkanı İbrahim Gümüş yaptığı konuşmada: “ Derneğimiz 1993 yılında kurulmuş olup 2011 yılında tüzük değişikliği ile Gençlik, Spor ve İzcilik faaliyetleri de dahil edilerek çalışmalarına devam etmektedir. Amacımız, bilgi ve beceri yönünden çağımızın gereklerine göre donatılmış, milli, ahlaki ve evrensel değerlere bağlı çevreye duyarlı, üstün vasıflı, eğitimli, kültürlü ve görgülü bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Derneğin düzenlediği etkinliklerin bazı bölümlerine katıldığını ifade eden milli eğitim müdür yardımcısı Fevzi Yüksel, “Özellikle Oryantring yarışmasından büyük bir keyif aldım. Manisa’da ne var, ne yok, nerelere gidilir, nereler gezilir diye sorulduğu zaman birçok insan 3 tane eser sayamaz. Ama 17-18 tane nokta belirlenerek yapılan bu yarışmada gençlerimiz yaklaşık 3 saat gibi bir çerçevede Manisa’yı hemen hemen gezerek öğrendiler. Ben de bu yarışmadan büyük bir keyif aldığım için değinmek istedim” diye konuştu. Konuşmaların ardından tören, Proje Koordinatörü Hasan Özbek’in derneğin yıl içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri sunum halinde anlatması ve öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel