Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Aydın “Çanakkale Zaferi Tarihimizin En Gurur Verici ve En Parlak Sayfalarından Biridir”

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla şehitleri anma mesajı yayınladı.

18 Mart 1915’in milletin tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihi olduğunu belirten Başkan Aydın, “Bu tarih gerek taarruz, gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en gurur verici ve en parlak sayfalarından biridir.

Türküyle, Kürtüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatan toprakları için savaşmış ve bugün Çanakkale’de omuz omuza yatan şehitlerimiz, Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü nişanesidir. Çanakkale, bu destanı yazan kahraman milletimizin savaşta dahi insanlığını unutmadığını tüm dünya milletlerine gösterdiği bir yerdir.

Çanakkale Zaferimizin 106. Yılını kutluyor; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel