Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

 Atman’a Teşekkür Belgesi
Manisa’da madde bağımlılığına karşı açtığı savaşla toplumun tüm kesimlerinin takdirini kazanan Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman’a, Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminin ‘Hayat Rehberim Projesi’ne verdiği katkılarda dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Fatih Anadolu Lisesi’nde düzenlenen seminer öncesinde Atman’a teşekkür belgesini Ar-Ge Biriminden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş takdim etti. 
Atman’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş, “Ar-Ge birimince hazırlanan birimince hazırlanan ‘Hayat Rehberim Projesi’ kapsamında, 3-28 Aralık 2015 tarihleri arasında 3 veli ve 5 öğrenci semineri olmak üzere Şehzadeler, Saruhanlı ve Yunusemre ilçemizde toplam 8 seminer gerçekleştirildi. Yaklaşık 830 öğrenci ve 190 veliye ulaşmıştır. Bağımlılık ve ergen yaklaşımı, geleceğini uyuşturma konularıyla, gençlerimizin bağımlılık sağlayan sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarından korunma konusundaki seminerimiz, öğrenciler ve velilerimizin, bağımlılıklarla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak, tehlikelere karşı gençlerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlemiştir. Seminerlerimiz; Yunusemre Toplum Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman tarafından verilmiştir. Kendisine projemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. İkinci dönem projemiz kapsamındaki öğrencilerde ‘Kişisel Gelişim Testleri’ gibi testlerin uygulaması planlanmaktadır” dedi.
Tek amacının gençleri kötü alışkanlardan kurtarmak olduğunu belirten Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman, madde bağımlılığıyla mücadele projesi kapsamında geçen sene 10 bin fazla öğrenciye ulaştığını söyledi. Bütün bu çalışmaları bir anne olarak gönülden yaptığını ifade eden Atman, destek olan herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel