Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Arınç ve Gökçek için soruşturma
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yapılan suç duyurularını işleme koydu. Arınç'ın 'görevi kötüye kullanma' ve 'suçu gizleme'; Gökçek'in ise 'zimmet' ve 'görevi kötüye kullanma' suçunu işlediği öne sürülüyor. Melih Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Erdoğan'ın izleme heyeti açıklamasına yönelik sözlerini eleştirdiği Arınç'ı "paralel yapı"nın talimatıyla hareket etmekle suçlamış ve istifaya çağırmıştı. Bakanlar Kurulu'nun ardından düzenlenen basın toplantısında istifa çağrısına sert bir yanıt veren Bülent Arınç ise Gökçek'in "Görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değil; oy isterken paralel yapının kucağına oturdu Ankara'yı parsel parsel sattı" ifadelerini kullanmıştı. Melih Gökçek de Arınç'ın bu ifadelerine "Partinin başına hep dert oldun, hesap sormayan namerttir" ifadeleriyle karşılık vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel