Öne Çıkanlar Serbest Gündem köpeğe çarmamak için canından oldu Salihli İlçe Başkanlığı ŞEHRİN KARAKTERİ Selendide yeni istihdam alanı

Antalya’da 5 gün 5 gece Hint düğünü
 5 gün boyunca özel konseptlerde hazırlanan otelin farklı mekanlarında, yöresel kıyafetler ve sunumlar ile adeta Hint rüzgarı esti. Düğüne Hindistan Turizm ve Ekonomi Bakanı Mr. Ram Bilas Sharma ve yabancı basın mensuplarının da aralarında bulunduğu Mumbai, Delhi, Tayland ve Avrupa’dan yaklaşık 400 davetli katıldı. Gelin Sonali ve Damat Sumeet için 5 gün boyunca özel konseptlerde hazırlanan otelin farklı mekanlarında, yöresel kıyafetler ve sunumlar ile adeta Hint Rüzgarı esti. Otelde bulunan Hint Restaurantı Masala’nın şefleri tarafından düğün programına özel olarak Hint yemekleri ve açık büfeler hazırlandı. Yaklaşık 300 odanın kapatıldığı milyon Euroluk düğünde Hint geleneklerine göre tüm masrafları gelinin ailesi karşıladı.

Hazırlıkları 3 ay öncesinden başlayan düğün organizasyonu, Dubai’den gelen tasarımcılar önderliğinde hazırlanırken, konukların özel bir kitapçık ile takip ettiği düğün programının her anını, 12 profesyonel fotoğrafçı ve beraberindeki çekim ekibi takip etti.

ADEM AKALAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel