Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

  Alaşehir Gıda Bankası İçin Geri Sayım
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılmaya devam eden gıda bankaları, Ocak ayından itibaren Alaşehir’de ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin örnek projesi olan ve 17 ilçede hizmete sunacağı gıda bankası, Alaşehir’de hizmete giriyor. Hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığı gıda bankası, Ocak ayından itibaren ilçede bulunan dar gelirli vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi için muhtarlarla birlikte işbirliği yaptıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinatörü Akif Ceylan, “Şu an Alaşehir ilçe merkezinde müracaatları alıyoruz. Gıda bankası hizmete girdiğinde vatandaşlarımız çocuk bezinden, günlük ihtiyaçlara ve temel tüketim maddelerine kadar buradan ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ilçemize yaptığı bu önemli hizmet nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel