Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

250 milyon ağaç fidanı toprakla buluşturulacak
 Yurttaş açıklamasında “Ülkemizi daha yeşil hale getirmek için ağaçlandırma faaliyetlerine hız verdik. Türkiye'nin 2003'te 20,8 milyon hektar olan orman varlığını 900 bin hektar artırarak 21,7 milyon hektara ulaştırdık. Son 12 yılda 3 milyar 250 milyon fidanı toprakla buluşturduk. Ağaç sayımızı artırdık. Şimdi 2015 yılında 250 milyon fidanı toprakla buluşturacağız. Bu fidanların dikimi ve bakımı amacıyla İŞ-KUR aracılığı ile 120 kişiyi istihdam edeceğiz. Proje sayesinde hem ağaçlandırma yapmış olacağız, hem de insanımıza iş imkanı sağlayacağız” dedi.

Engellilere İşyeri Açmak İçin 36 bin liraya kadar hibe

AK Parti Manisa Milletvekili ve Engelliler Koordinasyonu görevlisi Dr. Muzaffer Yurttaş “Engelli kardeşlerimiz ilk defa işyeri açarken 36 bin liraya kadar hibe desteğinden yararlanabileceklerdir. Engellilerimize istihdam oluşturmak için çalışıyoruz. Bu proje de bu adımlardan birisidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel