Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

2016 Yatırım Yılı Olacak


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrolarıyla 2015 yılı dönem sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı dönem sonu değerlendirme toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yasemin Aktan, Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar, İç Denetçiler İbrahim Tekin, Bülent Emrah Okur, BESOT Genel Müdürü Soner Adalıer, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu, SPİLAŞ Genel Müdürü Uğur Doruk ve daire başkanlarının tamamı katıldı.
TOPLANTI 8 SAAT SÜRDÜ
2015 yılında Manisa’ya yapılan hizmetlerin yanı sıra 2016 yılında yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda, Genel Sekreterlik ve genel sekreter yardımcılarına bağlı daire başkanlıklarıyla 2’şer saat toplantı gerçekleştirildi. Daire başkanları, hizmetler esnasında ihtiyaç duydukları personel ve ekipmanların yanı sıra hizmetlerin etkin ve verimli ulaştırılması için yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerini sundu. Tüm daire başkanları ve şirket müdürlerini dikkatle dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hep birlikte il bütününe en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını vurguladı.
"ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"
Bu tür toplantıları her yıl gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Her sene mutat haline getirdiğimiz ve yılda bir kez de geride kalan yılla gelecek yılın planlamasını yaptığımız toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Hem 2015 yılının gözden geçirilmesi, hem de önümüzdeki 2016 yılının planlaması ve organizasyonu ile yapılacak hizmetler noktasında fikir alışverişinde bulunmak üzere hep beraber bugün Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını masaya yatıracağız. Yapacağımız hizmet ve yatırımların Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum. Geçmişte olduğu gibi 2016 yılında da güzel hizmetlerimizi vatandaşlarımıza yansıtacağız. Her şey Manisa’mıza daha güzel hizmetleri sunabilmek içindir” diye konuştu.
TOPLANTI MASKİ İLE DEVAM EDECEK
Manisa Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıkları ile gerçekleşen dönem sonu değerlendirme toplantısının, Pazar günü MASKİ’ye bağlı daire başkanlıklarıyla da gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Ergün, planlı çalışarak Manisa’ya hak ettiği en güzel hizmetleri vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel